FILM
ZENE
SPORT
GAMEZ
FUN
BRAND
RUHÁZAT
BÁBUK
POSZTEREK
TÁSKÁK
KIEGÉSZÍTÕK
Els cikk Elz cikk /81 cikk Kvetkez cikk Utols cikk
Kapcsold ereklyk (35)
 
MINIONS PÓLÓ -UPSET STUART
PÓLÓK
 
MINIONS BÖGRE - NICE DAY
KIEGÉSZÍTÕK
 
MINIONS ÉBRESZTÕÓRA - VIVE LE MINION
KIEGÉSZÍTÕK
 
THE MINIONS - MINYONOK
 

A pszichedelikusan színes, egyfolytában pörgõs Minyonokban a címbéli kis sárga idióták nemcsak végigrángatják egymást a teljes történelmünkön, de sci-fikbe illõ Bond-kütyükkel, Doors és Jimi hendrix-nótákra rombolják le fél Londont.

 

A Minyonok története az idõk kezdetétõl ered. A minyonok sárga egysejtû organizmusként kezdték, és fejlõdtek a korokon át, és mindig a leggrúsabb gazdákat szolgálták. Mivel ezeket a gazdákat - a T-Rextõl Napóleonig - folytonosan elveszítették, a minyonoknak most nincs kit szolgálniuk, és mély depresszióba zuhantak.
Ám egy Kevin nevû minyonnak van egy terve, és Stuarttal, a lázadó tinédzserrel és az imádnivaló kis Bobbal karöltve nekivágnak a világnak, hogy megkeressék azt az új gonosz fõnököt, akit a fajtájuk követhet. A trió izgalmas utazásba kezd, amely végül elvezet a következõ lehetséges gazdájukhoz, a Bíbor Túlölõhöz, a világ elsõ nõi szupergonoszához. A jeges Antarktiszról a 60-as évek New Yorkjába utaznak, majd Londonban kötnek ki, ahol az eddigi legnagyobb kihívásukkal kell szembenézniük: meg kell menteniük a minyon fajt a kipusztulástól.
tony 2015.10.11. 16:31:55
 
Vissza a listhoz   Cikk elkldse
Nv:
Jelsz:
 
Elfelejtett jelsz
Regisztrci
Mirt regisztrljak?
TWILIGHT / ALKONYAT MATRICA
RECEPCIÓS CSENGÕ / HOTEL CSENGÕ
RIMESSA - TÁVIRÁNYÍTÓS GARÁZSKAPUK
VÁLASSZ PROFI FOTÓST! Berei Barnabás fotográfiái
POSZTERCENTER - POSZTEREK

InterStat.hu
Powered by N-Counter